Evästeiden avulla personoimme sisältöä ja tarjoamme turvallisemman kokemuksen. Lisätietoa: Evästekäytäntö. Hyväksy tässä tietojen keruu evästeiden avulla Hyväksyn evästeiden käytön

Illallistarjoilut

Huomioimme myös kasvis- ja erityisruokavaliot. Esimerkkejä illalismenuista

Menu Silvola 32€/hlö

Alkuruoka:
Vihersalaatti (L,G)
Tomaatti-mozzarellasalaatti (L,G)
Metsäsienitartar ja ruisnappi (L)
marinoitu punasipuli (L,G)

Pääruoka:
Maalaiskanan rinta ja tumma yrttikastike (L,G)
Kauden kasvikset (L,G)
Persilja voissa paahdetut perunat (L,G)

Jälkiruoka:
Wandas brulee ja tuore mansikka kastike (L,G)

Menu Martinlaakso 35€/hlö

Alkuruoka:
Ceasar salaatti (VL,G)
Fetajuusto salaatti (VL,G)
Savukalamousse ja ruisnappi (L)
Marinoitu punasipuli (L,G)

Pääruoka:
Pitkään haudutettu possun niskaa ja omena-bbq kastike (L,G)
Uunipaahdetut juurekset (L,G)
Maustetut lohkoperunat (L,G)

Jälkiruoka:
Mutakakku ja sitruunainen vaniljavaahto (L)

 

Menu Hämeenkylä 39€/hlö

Alkuruoka:
Vihreäsalaatti (L,G)
Marinoitu mozzarella ja kirsikka tomaatti (G)
Kylmäsavulohitartar ja saaristolaisleipä (L)
Marinoitu punasipuli (L,G)

Pääruoka:
Ylikypsää naudanrinta ja tumma yrttikastike
Kauden kasvikset (L,G)
Parmesaani kermaperunat (VL,G)

Jälkiruoka:
Appelsiinillä ja kanelilla maustettu brulee (L,G)

Menu Vapaala 47€/hlö

Alkuruoka:
Fetajuustosalaatti (VL,G)
Katkarapu skagen ja ruisnappi (L)
Savukalamousse ja saaristolaisleipä (L)
Ilmakuivattukinkku ja verkkomelonia (L,G)

Pääruoka:
Grillattu maalaiskanan rinta ja tumma yrttikastike (L,G)
Ylikypsää naudanrintaa ja kantarellikastike (L,G)
Uunijuurekset (L,G)
Valkosipuli kermaperunat (L,G)

Jälkiruoka:
Sitruuna juustokakku ja marinoidut marjat (L,G)

Menu Linnainen 59€/hlö

Alkuruoka:
Vihreäsalaatti (L,G)
Katkarapu skagen ja ruisnappi (L)
Savukalamousse ja saaristolaisleipä (L)
Marinoitu punasipuli (L,G)
Yrtti oliivit (L,G)

Pääruoka:
Grillattu naudan ulkofilee ja punaviinikastike (L,G)
Paistettu lohta ja sitruuna-kermakastike (L,G)
Kesäkurpitsa-paprika paistos (L,G)
Paahdetut yrttiperunat (L,G)

Jälkiruoka:
Wandas brulee ja marinoidut marjat (L,G)